Voor wie

Bedrijven, particulieren en verenigingen

  • Vast aanspreekpunt – korte lijnen
  • Up-to-date belastingadvies
  • Slimme koppelingen met uw administratie

Voor ZZP-ers en MKB-ers

Voor ondernemers doen we alle voorkomende financiële zaken. Het maakt daarbij niet uit of u een starter bent of een vierde generatie familiebedrijf met meerdere vestigingen. We verdiepen ons in de situatie, denken actief mee in oplossingen en stellen graag kritische vragen om u aan het denken te zetten. Doen we het nog goed, waar kan het beter, hoe zorgen we voor een gezonde bedrijfsvoering in de toekomst en wat te doen voor onze persoonlijke financiële situatie.

De jaarlijkse belastingaangifte administratie is vaak het startpunt maar we doen veel meer, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we daar graag meer over. Boekhâlder Bijlsma geeft de voorkeur aan een lange termijn relatie, zoekt wederzijds vertrouwen en wil een prettig ondernemersklimaat voor alle betrokkenen waarborgen.

Particulieren

Hulp nodig bij uw belastingaangifte? Alvast voorbereidingen treffen voor later (schenken/ erven) of staat er nu een grote verandering aan te komen? Boekhâlder Bijlsma neemt u bij de hand, vraagt gericht de nodige documenten aan te leveren en legt in klare taal uit welke mogelijkheden er zijn of waar er financieel iets te winnen – of minder te verliezen – is.

Voor de jaarlijkse aangifte van uw inkomstenbelasting werken we aan de hand van een vaste checklist. In overleg sturen we de aangifte rechtstreeks naar de Belastingdienst, zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Vooraf stemmen we de kosten voor onze dienstverlening af zodat er achteraf geen verassingen zijn. Voor veel klanten doen we reeds jaren de aangiftes, het in ons gestelde vertrouwen geeft ook weer ruimte voor het beste advies, win-win.

Vrijblijvend kennismaken »

Geen verdere verplichtingen

Contact »

De koffie staat klaar

Verenigingen en stichtingen

Als kantoor staan we graag midden in de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen waar we zelf bij betrokken zijn doen andersom graag een beroep op onze kennis. Structureel wordt er een functie als penningmeester bij een vereniging of stichting door ons ingevuld. Om de zoveel jaar wisselen we van vereniging om zo anderen ook een kans te geven. Daarnaast is het voor organisaties zonder winstoogmerk mogelijk om tegen een aantrekkelijk tarief gebruik te maken van onze diensten. Weten wat we voor u kunnen doen, vul dan vrijblijvend het contactformulier op deze website in.

Even om tafel?

Wilt u vrijblijvend met ons in gesprek om kennis te maken of om een actuele kwestie voor te leggen, neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Route plannen

Kom in contact

06-34477822
info@boekhouderbijlsma.nl
Langebuorren 1
9051 BD Stiens

Allround administratiekantoor | Krekt in bytsje oars