Over ons

Krekt in bytsje oars

  • Persoonlijk betrokken
  • Gedegen vakkennis
  • Up-to-date geautomatiseerd

Wie zijn we, hoe werken we

Na zijn studie heeft Boekhâlder Bijlsma gedurende 13 jaar praktijkervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren. De sterke wil om dingen anders te doen en als financieel adviseur echt het verschil te kunnen maken voor ‘eigen’ klanten hebben hem ertoe aangezet om per 2022 zelfstandig verder te gaan.

De nodige vakkennis is ruimschoots aanwezig en wordt doorlopend op peil gehouden via bijscholing. We zijn bewust een klein kantoor maar met een netwerk van notaris, fiscalist, btw specialist, loonadministrateur en vele anderen draaien we op het hoogste niveau mee! Voor u als klant is er altijd een vast aanspreekpunt die alle verantwoordelijkheid neemt en actief over uw schouder meekijkt. Wij leveren de deskundigheid maar de uiteindelijke beslissing ligt natuurlijk bij uzelf.

Lokaal betrokken

Wij zijn een kantoor met een sociaal gezicht. Structureel wordt er een functie als penningmeester bij een vereniging of stichting ingevuld door ons kantoor. Om de zoveel jaar wisselen wij van vereniging om zo meerdere verenigingen de kans te geven om te profiteren van onze kennis en kunde. Veel van ons werk gaat digitaal, slepen met stapels papier is vaak niet meer nodig. Langskomen kan maar online samenwerking is voor veel ondernemers praktischer. Maatschappelijk verantwoord ondernemen met een oog op duurzaamheid dus!

Werken bij Boekhâlder Bijlsma

Ervaring met administratief werk of juist als starter op zoek naar een goede opstap in ons mooie vak? Werk is er genoeg! We zijn dan ook doorlopend op zoek naar gedreven collega’s op het gebied van administraties, jaarrekeningen en belastingaangiften. Open sollicitaties zijn dan ook zeker welkom. Natuurlijk kun je op afspraak altijd even langskomen in Stiens voor een goede kop koffie. Boekhâlder Bijlsma biedt goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte om door te groeien in het vak.

Even om tafel?

Wilt u vrijblijvend met ons in gesprek om kennis te maken of om een actuele kwestie voor te leggen, neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Route plannen

Kom in contact

06-34477822
info@boekhouderbijlsma.nl
Langebuorren 1
9051 BD Stiens

Allround administratiekantoor | Krekt in bytsje oars