Onze werkwijze

Deskundig, actief adviserend, helder verwoord, toekomstgericht.

  • Denken in oplossingen
  • Slimme geautomatiseerde administratie
  • Eén vertrouwd aanspreekpunt

Boekhouding vanuit persoonlijk perspectief

Onze aanpak is net een beetje anders dan die van onze branchegenoten. Hier geen ‘interessante’ Engelstalig kreten, ellenlange verhalen en onnodige bureaucratie. De adviezen worden beschreven in heldere taal en liefst op één A4-tje. De verantwoordelijkheden zijn helder, niet onnodig schuiven met dossiers, Jelmer Bijlsma is het vaste aanspreekpunt, hij regelt het, punt. Financiële zaken vragen om een sterke vertrouwensband. Met een zelfstandig ondernemer in het hart van uw eigen werkgebied zit dat wel goed. Ruim 13 jaar ervaring en actuele vakkennis doen de rest.

Boekhâlder Bijlsma staat voor:

  • Denken in oplossingen
  • Korte heldere lijnen
  • Afspraken zijn afspraken
  • Eerlijk advies (maar dan ook echt)
  • Geautomatiseerde administratie

Denken in oplossingen

Als externe adviseurs willen we graag streng zijn als dat nodig is. Aan de hand van kritische vragen proberen we de zaken helder te krijgen zodat u daar uiteindelijk de vruchten van kunt plukken. We denken met u mee, komen persoonlijk langs en nemen regelmatig op eigen initiatief contact op. Klanten waarderen nieuwe ideeën en horen graag oplossingen waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Actief adviseren zoals ze dat tegenwoordig noemen. Het is onze inzet dat u zich bezig kunt houden met de bedrijfsvoering zonder zorgen over de administratie en alles wat daarbij komt kijken.

Vrijblijvend kennismaken »

Geen verdere verplichtingen

Contact »

De koffie staat klaar

Meer dan alleen cijfers

Wij kijken verder dan de administratie, bijvoorbeeld naar uw testament. We hebben een goede verstandhouding met de Belastingdienst maar ze hoeven niet onnodig mee te profiteren van het vermogen waar u jarenlang hard voor gewerkt hebt. Met onze ervaring kennen we de kneepjes van het vak, er zijn vele en soms briljant eenvoudige oplossingen te bedenken. Gewoon je gezonde boerenverstand gebruiken! Er wordt gewerkt met een vast uurtarief, desgewenst stellen we vooraf een bindende offerte op. Alles in redelijkheid en met het oog op de lange termijn. Niet zelden staat er tegenover de investering in financieel advies een groter gewin!

Digitalisering van uw kantoor

Automatisering staat aan de basis van een goede boekhouding. Boekhâlder Bijlsma werkt met de nieuwste software en maakt waar mogelijk koppelingen met externe partijen zoals de Belastingdienst. Dat zorgt voor extra gemak en het voorkomt fouten. Bovendien geeft het ons de kans om een stapje verder te gaan met ons persoonlijke advies. Zo heeft u als klant nog minder omkijken naar de administratie. Op het punt van de beveiliging van uw gegevens en de omgang met privacygevoelige zaken werken we vanzelfsprekend volgens de strenge normen van de AVG-wetgeving.

Even om tafel?

Wilt u vrijblijvend met ons in gesprek om kennis te maken of om een actuele kwestie voor te leggen, neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Route plannen

Kom in contact

06-34477822
info@boekhouderbijlsma.nl
Langebuorren 1
9051 BD Stiens

Allround administratiekantoor | Krekt in bytsje oars